Saturday, September 6, 2014

6 september, Albenga

Vandaag maar 15 km gelopen. Veel langs strandjes met eindeloos veel ligbedden,  parasollen en bars. Dat laatste komt goed uit want daar hebben ze ook koffie/thee en bubble water (ons standaard recept). We komen langs het strandje 'Diana' . Een foto kan niet uitblijven. Het is kennelijk nog vroeg. Dan is het zand nog netjes aangeharkt. De 2e foto is vanuit onze stoel onder een afdakje bij de bar richting zee. We hadden vandaag alle tijd en hebben er lang gezeten en het strandje zien volstromen.

's Middags pauzeren we weer. We hebben uitzicht op een stelletje verderop. Een niet onaantrekkelijke egaal gebruinde hoog blonde vrouw van onduidelijke leeftijd flirt met een al even egaal gebruinde play boy met golvend grijs haar. Ze drinken witte wijn. Hij wil haar volledige aandacht, gaat op het tafeltje voor haar zitten en kruipt zowat in haar. Tja, zo beleef je nog eens wat. 

Het einddoel vandaag  was Albenga. De oude binnenstad is volgebouwd met torens. Dat was ooit mode onder de Italiaanse adel. Wie de hoogste  toren bouwde had gewonnen! Tja, je moet er wat voor over hebben om je te onderscheiden. In Toscane staan nog veel meer torens. 

No comments:

Post a Comment